Achter de Mollen in ‘s-Hertogenbosch via Esteon

Achter de MollenEen woonhuis komt beschikbaar in Binnenstad! Bestaande uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Het heeft een oppervlakte van 83m2 en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Voorzieningen: Tuin, aparte WC, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt. De huurprijs bedraagt €1.475,- per maand en de borg is €3.300,-.

Je vind een Woonhuis te huur in ‘s-Hertogenbosch nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad ‘s-Hertogenbosch aan de Achter de Mollen en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in ‘s-Hertogenbosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonhuis te huur in ‘s-Hertogenbosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonhuis te huur in ‘s-Hertogenbosch – Klik hier

Details van Woonhuis te huur in ‘s-Hertogenbosch

Prijs – 1475.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 83m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Achter de Mollen

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren