Achter_de_Hoven Zwolle Nederland in Zwolle via Huurflits

Achter_de_Hoven Zwolle NederlandU komt de hal binnen via uw eigen voordeur. Deze biedt toegang tot woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer met douche, wastafel en toilet. Dit appartement is gelegen op de begane grond en is gelegen aan de tuinzijde van het gebouw met het balkon op het zuidwesten.

Je vind de Appartement aan de Achter_de_Hoven Zwolle Nederland  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zwolle aan de Achter_de_Hoven Zwolle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Achter de Hoven in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Achter de Hoven in Zwolle – Klik hier

Details van Appartement Achter de Hoven in Zwolle

Prijs – 594.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 56

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Achter_de_Hoven Zwolle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren