Achter_het_Vleeshuis Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Achter_het_Vleeshuis Maastricht NederlandKamer (ca.14m2) in centrum Maastricht te huur per 1 maart. De kamer is gelegen op de 3e verdieping en op deze etage is een toilet en een badkamer met douche en wasbak aanwezig. Gezamenlijke keuken met div apparatuur. 1x per 2 weken worden de algemene ruimtes schoongemaakt.

Je vind de Kamer aan de Achter_het_Vleeshuis Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Achter_het_Vleeshuis Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Achter het Vleeshuis in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Achter het Vleeshuis in Maastricht – Klik hier

Details van Kamer Achter het Vleeshuis in Maastricht

Prijs – 425.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Achter_het_Vleeshuis Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren