Achterom DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Achterom DenHaag NederlandDe studio’s en 2-kamerappartementen varieren in grootte van ca. 45 tot 63 m2 en beschikken allen over een eigen keuken en een nette badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Het complex heeft een afsluitbaar portiek met bellentableau,trappenhuis en lift. Uw fiets kunt u stallen in de algemene berging/fietsenberging naast de entree.

Je vind de Studio aan de Achterom DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Achterom DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Achterom in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Achterom in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Achterom in Den Haag

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 63

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Achterom DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren