Achterom Kampen Nederland in Kampen via Huurflits

Achterom Kampen NederlandOVER DE WONINGDe studio is gelegen op de eerste etage van het complex. De woonruimte is uitgerust met een eigen keukenblok met kookgelegenheid. Ook beschikt de studio over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Het complex is gelegen in het centrum van Kampen.

Je vind de Studio aan de Achterom Kampen Nederland  te Kampen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Kampen aan de Achterom Kampen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Kampen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Achterom in Kampen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Achterom in Kampen – Klik hier

Details van Studio Achterom in Kampen

Prijs – 557.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Achterom Kampen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren