Achterweg NieuweWetering Nederland in NieuweWetering via Huurflits

Achterweg NieuweWetering NederlandDe studio is bereikbaar via de centrale hal. Via de trap in de kantine bereikt u de verdiepingsvloer, waar de entree van het appartement gelegen is.Het appartement betreft één grote lichte ruimte met een aparte badkamer. De woonkamer is heerlijk licht en op vele manieren in te delen. De kitchenette is uitgerust met koelkast, kookplaat en afzuigkap. Het appartement is voorzien van een vloerbedekking en stucwerk.De nette badkamer is volledig betegeld met lichte tegels en voorzien van een douche, wastafel met onderkast en een toilet.Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid en indien gewenst bestaat de mogelijkheid om een berging voor een fiets te creëren.

Je vind de Studio aan de Achterweg NieuweWetering Nederland  te NieuweWetering nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad NieuweWetering aan de Achterweg NieuweWetering Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in NieuweWetering. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Achterweg in Nieuwe Wetering wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Achterweg in Nieuwe Wetering – Klik hier

Details van Studio Achterweg in Nieuwe Wetering

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Achterweg NieuweWetering Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren