Achthoven-West Montfoort Nederland in Montfoort via Huurflits

Achthoven-West Montfoort NederlandMidden in het Groene Hart gelegen aan de rivier de Hollandsche IJssel en verscholen in het groen ligt de plaats Montfoort waar we een leuke Tiny house aanbieden aan de Achthoven-West.Ligging en OmgevingMontfoort is een historische stad met een rijk verenigingsleven en gelegen aan de Hollandse IJssel.Op tien minuten rijden bevindt u zich in de binnenstad van Utrecht. Verkeersplein Oudenrijn ligt op nog geen 5 minuten.Bijzonderheden:- Volledig gemeubileerd;- Geschikt voor 1 (werkend) persoon;- Borg 2 maanden huur;- Bijkomende kosten g/w/e € 250,– Huurperiode max 6 maanden, short stay;- Beschikbaar per direct.

Je vind de Huurwoning aan de Achthoven-West Montfoort Nederland  te Montfoort nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Montfoort aan de Achthoven-West Montfoort Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Montfoort. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Achthoven-West in Montfoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Achthoven-West in Montfoort – Klik hier

Details van Huis Achthoven-West in Montfoort

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Achthoven-West Montfoort Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren