Adelbert_van_Scharnlaan Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Adelbert_van_Scharnlaan Maastricht NederlandEntree/hal (4,00 x 1,00) met video/intercominstallatie, woonkamer van 16 m2, slaapkamer 1 van 16 m2, slaapkamer 2 van 12 m2 en een kleine kantoorruimte; gesloten luxe keuken (4.00 x 1.80) met gaskookplaat, afzuigkap en koelkast, badkamer met douche en wastafel (2.70 x 1.20), separaat toilet en balkon op het zuiden (2.70 x 1.50).

Je vind de Appartement aan de Adelbert_van_Scharnlaan Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Adelbert_van_Scharnlaan Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Adelbert van Scharnlaan in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Adelbert van Scharnlaan in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Adelbert van Scharnlaan in Maastricht

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Adelbert_van_Scharnlaan Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren