Adelbert_van_Scharnlaan Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Adelbert_van_Scharnlaan Maastricht NederlandEntree, hal met meterkast, toegang tot grote woon/eetkamer. Vanuit de hal zijn tevens beide slaapkamers te bereiken welke aan de achterzijde van het complex zijn gelegen en uitzicht hebben op de tennisclub van Scharn. De keuken heeft toegang tot het balkon aan de achterzijde. De keuken is modern afgewerkt en is voorzien van een 4-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, combi-oven, koelkast tafelmodel en separate inbouw vriezer. De hoofdslaapkamer heeft een badkamer ensuite en (3m2) is voorzien van een douche en wastafel. Het balkon is voorzien van een bergkast. In de hal is een separaat toilet met fonteintje.

Je vind de Appartement aan de Adelbert_van_Scharnlaan Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Adelbert_van_Scharnlaan Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Adelbert van Scharnlaan in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Adelbert van Scharnlaan in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Adelbert van Scharnlaan in Maastricht

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Adelbert_van_Scharnlaan Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren