Adelheidstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Adelheidstraat DenHaag NederlandMooie, lichte etage aan de gezellige Adelheidstraat, om de hoek van de Theresiastraat. Op loopafstand van Den Haag CS en alle openbaar vervoer, winkels, restaurants en eetgelegenheden.Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping. Heeft een lichte woonkamer aan de voorzijde, slaapkamer en keuken aan de achterzijde. Er is ook een mooi balkon.Badkamer heeft twee wastafels en een douche. Toilet is apart.

Je vind de Appartement aan de Adelheidstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Adelheidstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Adelheidstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Adelheidstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Adelheidstraat in Den Haag

Prijs – 1255.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Adelheidstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren