Admiraal_de_Ruyterweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Admiraal_de_Ruyterweg Rotterdam NederlandEntree, hal met toegang tot alle vertrekken.Separaat toilet met fonteintje.De woonkamer is aan de voorzijde.De halfopen keuken is voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat, combimagnetron en een afzuigkap.De twee slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen en hebben beide een eigen wastafel, wastafel, spiegel en toegang tot de badkamer.De badkamer heeft een inloopdouche. Tevens is er vanuit de badkamer toegang tot het balkon.

Je vind de Appartement aan de Admiraal_de_Ruyterweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Admiraal_de_Ruyterweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Admiraal de Ruyterweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Admiraal de Ruyterweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Admiraal de Ruyterweg in Rotterdam

Prijs – 1280.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 64

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Admiraal_de_Ruyterweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren