Admiraal_de_Ruyterweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Admiraal_de_Ruyterweg Rotterdam NederlandKamer is volledig gemeubileerd, ruim met een comfortabel tweepersoonsbed, tafel, bank, boekenplank en kledingkast. Nieuwe keuken, badkamer, toilet deel je met 2 andere huurders. Modern ingerichte keuken: koelkast, keukengerei, nieuwe centrale verwarming enz. Twee balkons, één vanuit de keuken en de andere vanuit uw slaapkamer

Je vind de Kamer aan de Admiraal_de_Ruyterweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Admiraal_de_Ruyterweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Admiraal de Ruyterweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Admiraal de Ruyterweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Admiraal de Ruyterweg in Rotterdam

Prijs – 990.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Admiraal_de_Ruyterweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren