Admiraliteitslaan DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Admiraliteitslaan DenBosch NederlandLeuk drie kamer appartement gelegen op een prima locatie aan de rand van de stad. In de nabije omgeving zijn alle voorzieningen gelegen, zoals winkelcentrum De Helftheuvel, oprit naar de randweg A59 van Den Bosch, bushaltes, en uitgestrekte groenvoorzieningen. Parkeren zonder vergunning.Indeling:Gezamenlijke entree met trapopgang naar de tweede verdieping. We betreden het appartement vanuit een centrale hal, van waaruit de vertrekken te bereiken zijn. Aan de voorzijde is een L-vormige woonkamer gesitueerd. Deze heeft een grote raampartij met zicht op het park aan de voorzijde. De twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en nagenoeg even groot. Midden in het appartement is de keuken gelegen welke voorzien is van apparatuur en aansluitingen voor een wasmachine. De betegelde badkamer is voorzien van ligbad en toilet.

Je vind de Appartement aan de Admiraliteitslaan DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Admiraliteitslaan DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Admiraliteitslaan in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Admiraliteitslaan in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Admiraliteitslaan in Den Bosch

Prijs – 1099.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Admiraliteitslaan DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren