Adriaan_Dortsmanstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Adriaan_Dortsmanstraat Rotterdam NederlandVolledig gemeubileerd met bed 90x200cm, matras, bureau, stoel, nachtkastje, kleerkast en gordijnen.Het appartement heeft een ingerichte gedeelde keuken, badkamer, toilet en kelder om fietsen te stallen.De Erasmus universiteit en Hogeschool Rotterdam zijn op 15 minuten fietsafstand. Met bus 36 ben je er ook in 15 minuten, de bushalte is direct naast het gebouw. Metrostation Prinsenlaan is op 5 minuten fietsafstand. Treinstation Alexander is op 8 minuten fietsafstand.

Je vind de Kamer aan de Adriaan_Dortsmanstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Adriaan_Dortsmanstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Adriaan Dortsmanstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Adriaan Dortsmanstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Adriaan Dortsmanstraat in Rotterdam

Prijs – 670.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Adriaan_Dortsmanstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren