Adriaen_van_der_Doeslaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Adriaen_van_der_Doeslaan Rotterdam NederlandDe studio is gelegen in Rotterdam-Hillegersberg en heeft alle voorzieningen ( winkels , openbaar vervoer , parken , recreatie ) op loopafstand.De woning is gelegen op de 2e etageen heeft een eigen keuken en aparte badkamer.

Je vind de Studio aan de Adriaen_van_der_Doeslaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Adriaen_van_der_Doeslaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Adriaen van der Doeslaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Adriaen van der Doeslaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Adriaen van der Doeslaan in Rotterdam

Prijs – 475.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Adriaen_van_der_Doeslaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren