Aelbrechtskade Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Aelbrechtskade Rotterdam NederlandPas gerenoveerd en gemeubileerd studio-appartement. Deze gezellige studio met eigen keuken en badkamer is gelegen op de eerste verdieping van het recentelijk gerenoveerde pand.Deze studio is volledig gemeubileerd en voorzien van alle benodigde basics zoals:- Beddengoed- Handdoeken- Keukengerei (potten, pannen, borden, bestek…)- Koffiezetapparaat- Waterkoker- Wasmachine- Strijkplank en strijkijzer- Haardroger- Video deurbeltelefoon- TV

Je vind de Studio aan de Aelbrechtskade Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Aelbrechtskade Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Aelbrechtskade in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Aelbrechtskade in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Aelbrechtskade in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Aelbrechtskade Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren