Aert_de_Gelderlaan Alkmaar Nederland in Alkmaar via Huurflits

Aert_de_Gelderlaan Alkmaar NederlandIndeling: Begane grond: entree, brievenbussen, trappenhuis en berging (ca. 5 m²). 1e verdieping Hal, vaste kast, separaat toilet, meterkast met cv opstelling, lichte en zeer ruime woonkamer (ca. 35 m²) met uitzicht over groen. slaapkamer (ca. 13 m²) met eigen balkon, keuken met toegang tot 2e balkon en een nette badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Aert_de_Gelderlaan Alkmaar Nederland  te Alkmaar nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Alkmaar aan de Aert_de_Gelderlaan Alkmaar Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Alkmaar. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Aert de Gelderlaan in Alkmaar wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Aert de Gelderlaan in Alkmaar – Klik hier

Details van Appartement Aert de Gelderlaan in Alkmaar

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 81

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Aert_de_Gelderlaan Alkmaar Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren