Akbarstraat Amsterdam in Amsterdam via Huurflits

Akbarstraat AmsterdamDe woning wordt gemeubileerd opgeleverd en is voorzien van moderne apparatuur in de keuken en badkamer. Daarnaast heeft het appartement 2 balkons, die bereikbaar zijn bereikbaar via de beide slaapkamers en keuken.

Je vind de Appartement aan de Akbarstraat Amsterdam  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Akbarstraat Amsterdam en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Akbarstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Akbarstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Akbarstraat in Amsterdam

Prijs – 1600.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 58

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Akbarstraat Amsterdam

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren