Akerkhof Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Akerkhof Groningen NederlandDit is een kamer van circa 10m2 in een gezellig studentenhuis. De kamer heeft veel natuurlijke lichtinval. Dit geeft een ruimtelijk gevoel.De kamer is gelegen in een sfeervol pand aan de Vismarkt.De keuken, toilet en toilet worden gedeeld met twee huisgenoten. De fiets kan buiten het gebouw worden gestald.

Je vind de Kamer aan de Akerkhof Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Groningen aan de Akerkhof Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Akerkhof in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Akerkhof in Groningen – Klik hier

Details van Kamer Akerkhof in Groningen

Prijs – 320.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Akerkhof Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren