Akerstraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Akerstraat Heerlen NederlandINDELINGSouterrainMet lift en trappenhuis te bereiken berging.Begane grondCentrale entree met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en lift.Eerste verdiepingMiddels portaal toegang tot de entree. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken voorzien van doorlopende Novilon vloer.Ruime woonkamer (7.40x 4.98 m) met balkon aan voorzijde met zicht op de Akerstraat. Open woon/leef keuken (5.60 x 3.55 m), voorzien van keukeninstallatie met diverse onder- en bovenkasten, inbouwapparatuur te weten: 4-pits kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast met vriesvak. Vanuit de keuken toegang tot het ruime balkon aan de achterzijde (voorzien van elektrisch rolluik).Slaapkamer 1 (4.60 x 3.51 m) voorzien van een elektrische rolluik.Slaapkamer 2 (4.18 x 3.02 m)Geheel betegelde badkamer 2.80 x 1.95 m) voorzien van een bad, vaste wastafel en witgoedaansluitingen. Separate toiletruimte met duoblok en fonteintje. Inpandige berging (2.00 x 1.40 m)

Je vind de Appartement aan de Akerstraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Akerstraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Akerstraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Akerstraat in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Akerstraat in Heerlen

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 93

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Akerstraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren