Akkabapad Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Akkabapad Rotterdam NederlandAlle faciliteiten worden gedeeld met de mannelijke verhuurder.Deze kamer heeft bij aankomst een eenpersoonsbedAlle onderstaande kosten dienen dezelfde dag na het boeken van de kamer te worden betaald:- De borg bedraagt 1x de maandhuur: restitueerbaar- Bijkomende kosten: € 1200,- Eenmalige vergoeding voor bijkomende kosten voor stoffering, meubilering, internet en nutsvoorzieningen. Dit is niet restitueerbaar.

Je vind de Kamer aan de Akkabapad Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Akkabapad Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Akkabapad in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Akkabapad in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Akkabapad in Rotterdam

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Akkabapad Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren