Akkerstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Akkerstraat Groningen NederlandINDELINGHet appartement is verdeeld over meerdere woonlagen. Bij binnenkomst bevindt zich aan de rechterzijde de badkamer welke voorzien is van een toilet, wastafel met spiegel en een douche. Ook is er op deze verdieping genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een thuiswerkplek.Op de volgende etage bevinden zich de keuken en de slaapkamer. De keuken is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, vaatwasser, een koelkast met vriezer, wasbak en afzuigkap. De keuken scheidt de ruimte waar plaats is voor een twee persoons bed en eventueel een kledingkast.

Je vind de Appartement aan de Akkerstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Akkerstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Akkerstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Akkerstraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Akkerstraat in Groningen

Prijs – 1070.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Akkerstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren