Akkerstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Akkerstraat Tilburg NederlandUniek wonen in Tilburg. Dat kan goed in deze buurt. De Akkerstraat is gelegen in de buurt Sint Anna Noord. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Tilburg, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.INDELINGIn dit nieuwe complex zijn 2 nieuwe studio’s gerealiseerd. Deze studio bevind zit op de begane grond aan de voor en achterzijde van het huisDe studio heeft een oppervlakte van 27m2 en heeft zijn eigen toilet/douche en keuken.

Je vind de Studio aan de Akkerstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Tilburg aan de Akkerstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Akkerstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Akkerstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Studio Akkerstraat in Tilburg

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 27

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Akkerstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren