Akkerwinde CapelleaandenIJssel Nederland in CapelleaandenIJssel via Huurflits

Akkerwinde CapelleaandenIJssel Nederland– Elke slaapkamer is volledig gemeubileerd (bureau, stoel, kast, bed)- WiFi toegankelijk in het gehele appartement- Gedeelde keuken – moderne en nieuwe apparatuur, koelkast en inductiekookplaat.- badkamer met douche- grote berging inclusief nieuwe wasmachine, droger

Je vind de Kamer aan de Akkerwinde CapelleaandenIJssel Nederland  te CapelleaandenIJssel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad CapelleaandenIJssel aan de Akkerwinde CapelleaandenIJssel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in CapelleaandenIJssel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Akkerwinde in Capelle aan den IJssel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Akkerwinde in Capelle aan den IJssel – Klik hier

Details van Kamer Akkerwinde in Capelle aan den IJssel

Prijs – 700.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Akkerwinde CapelleaandenIJssel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren