Alexander Battalaan, Maastricht, Limburg, Netherlands in Maastricht via Huurflits

Alexander Battalaan, Maastricht, Limburg, NetherlandsPrachtige luxe afgewerkte studio met ingerichte keuken en badkamer met douche, wastafel en toilet. Houten eikenhouten vloer en gezamenlijke wasruimte met apparatuur in souterrain.Gelegen in een van de mooiste wijken van het stadscentrum van Maastricht, vlakbij het treinstation.

Je vind de Studio aan de Alexander Battalaan, Maastricht, Limburg, Netherlands  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Maastricht aan de Alexander Battalaan, Maastricht, Limburg, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Alexander Battalaan in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Alexander Battalaan in Maastricht – Klik hier

Details van Studio Alexander Battalaan in Maastricht

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Alexander Battalaan, Maastricht, Limburg, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren