Alexander_Numankade Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Alexander_Numankade Utrecht NederlandIndeling:Het appartement is gelegen op de 2e etage. Gezamenlijke entree met toegang tot het appartement.Via de voordeur komt u in de ruime woonkamer met luxe openkeuken. De keuken is voorzien van een prachtige en zeer luxe inbouwkeuken van alle hedendaagse gemakken en apparatuur voorzien. Via de woon/ eetkamer heeft u toegang tot het prachtige dakterras.De badkamer is hoogwaardig afgewerkt u kunt hierbij denken aan een ruime luxe inloopdouche met rainshower, dubbele wastafel met badkamer meubel. De gehele badkamer is betegeld!Door het gehele appartement ligt een prachtige vloer wat de sfeer van het appartement ten goede komen. Verder is kenmerkend aan dit appartement de hoge en luxe afwerking. Het gehele appartement wordt nieuw opgeleverd!

Je vind de Appartement aan de Alexander_Numankade Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Alexander_Numankade Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Alexander Numankade in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Alexander Numankade in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Alexander Numankade in Utrecht

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Alexander_Numankade Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren