Alexanderstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Alexanderstraat Arnhem NederlandAppartement eerste verdieping:Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van het pand. Het appartement is volledig afgewerkt met een moderne keuken met inbouwapparatuur, woonkamer met dubbele schuifpui naar het balkon over de gehele breedte van het pand en een slaapkamer met aangrenzend een nette, moderne badkamer. De slaapkamer heeft ook een aparte kast/kledingruimte.De gehele kamer is voorzien van een nette houten vloer en een moderne neutrale kleurstelling, lichte wanden en donkere kozijnen.Via de zijkant van de woning is de gezamenlijke tuin, met gezamenlijke berging, te bereiken.

Je vind de Appartement aan de Alexanderstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Alexanderstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Alexanderstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Alexanderstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Alexanderstraat in Arnhem

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 47

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Alexanderstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren