Alikruiksingel DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Alikruiksingel DenHaag NederlandIk verhuur een nette studio in de woonwijk Leidschenveen. VRIJ PARKEREN!. Dichtbij de snelwegen A12, A13, A4, treinstation en winkelcentrum op 5 minuten lopen. 5 MINUTEN rijden naar de MALL WESTFIELD LEIDSCHENDAM.

Je vind de Studio aan de Alikruiksingel DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Alikruiksingel DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Alikruiksingel in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Alikruiksingel in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Alikruiksingel in Den Haag

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Alikruiksingel DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren