Alma_Tademastraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Alma_Tademastraat Leeuwarden NederlandGelegen in Leeuwarden ligt deze bijzondere en ruime woning in de Alma Tademastraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 229 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 184 m2. De woning is gebouwd in 1920.Uniek wonen in Leeuwarden. Dat kan goed in deze buurt. Alma Tademastraat is gelegen in de buurt Welgelegen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Je vind de Kamer aan de Alma_Tademastraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Alma_Tademastraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Alma Tademastraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Alma Tademastraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Kamer Alma Tademastraat in Leeuwarden

Prijs – 425.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Alma_Tademastraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren