Amaliastraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Amaliastraat Utrecht NederlandVia de voordeur van het gebouw bereikt u de hal die toegang biedt tot de eigen voordeur van het appartement. U komt het appartement binnen in de ruime woonkamer. Deze ruime woonkamer biedt door zijn lengte voldoende ruimte voor een zithoek en een fijne eethoek, grenzend aan de open keuken. Bij binnenkomst in de woonkamer treft u de slaapkamer aan de voorzijde van het appartement, welke is voorzien van kastruimte en een tweepersoonsbed. De open keuken is voorzien van alle moderne gemakken. Via de openslaande deuren bereikt u tevens vanuit de achterzijde van de woonkamer de fijne en ruime tuin. De badkamer bevindt zich eveneens aan de achterzijde van het pand en is voorzien van een douche, toilet, wastafel, handdoekradiator, wasmachine en droger. Al met al een zeer goed ingedeelde benedenwoning met een perfecte ligging in de leukste straat van de populaire Rivierenwijk.

Je vind de Appartement aan de Amaliastraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Amaliastraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Amaliastraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Amaliastraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Amaliastraat in Utrecht

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 48

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Amaliastraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren