Ambachtsplein Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Ambachtsplein Rotterdam NederlandHet appartement:Dit fraaie, keurig gelegen, 4-kamer appartement wordt inclusief meubilering en alle benodigde inbouwapparatuur verhuurd. De genoemde prijs is op basis van all-inclusive.Het appartement is gelijkvloers en is gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex.Er zijn 3 ruime slaapkamers (elk met een multifunctioneel bed), een woonkamer met open keuken en een apart toilet en badkamer. Het totale woonoppervlak is ongeveer 90m. Deze aanbieding betreft kamer 3.Het appartement is voorzien van een koelkast, een inductiekookplaat, een afzuigkap en een combimagnetron. Verder is er snelle en stabiele wifi en een 40″ flatscreen met satellietontvangst en IPTV aanwezig. De woonkamer is voorzien van een HEOS streaming audio set en Tannoy speakers. Tevens zijn alle slaapkamers van huurders voorzien van een verstelbare (zit-naar-sta) bureau, een 24″ monitor om op hun laptop aan te sluiten, een 32″ Android TV en een HEOS-3 netwerkspeaker, dus je eigen series kijken en naar je eigen muziek luisteren kan ook. De badkamer heeft een douche, een wasmachine , en een droger.Het balkon is bereikbaar via de keuken/woonkamer. U zult er genieten van het uitzicht op een pleintje met buurtwinkels, het Ambachtsplein.Het gehele appartement, met uitzondering van de slaapkamers, is voorzien van natuurstenen bestrating met vloerverwarming. De slaapkamers zijn voorzien van vinylvloeren. In verband met overlast- en hygiëneproblemen zijn huisdieren niet toegestaan. Een schoonmaakster kan worden verstrekt. Deze schoonmaakster moet extra worden betaald.De Kamer:De minimale looptijd is 12 maanden. Voor contracten langer dan 12 maanden zijn kortingen bespreekbaar.

Je vind de Kamer aan de Ambachtsplein Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Ambachtsplein Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Ambachtsplein in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Ambachtsplein in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Ambachtsplein in Rotterdam

Prijs – 595.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ambachtsplein Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren