Ambachtsplein Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Ambachtsplein Rotterdam NederlandHet appartement is voorzien van een koelkast, een inductiekookplaat, een afzuigkap en een combimagnetron. Verder is er snelle en stabiele wifi en een 40″ flatscreen met satellietontvangst en IPTV aanwezig. Het appartement is voorzien van een koelkast, een inductiekookplaat, een afzuigkap en een combimagnetron. De woonkamer is voorzien van een HEOS streaming audioset en Tannoy speakers. Verder zijn alle slaapkamers van huurders voorzien van een verstelbaar (zit-naar-sta) bureau, een 24″ monitor om op hun laptop aan te sluiten, een 32″ Android TV en een HEOS-3 netwerkspeaker, dus eigen series kijken en luisteren je eigen muziek is ook mogelijk. De badkamer heeft een douche, een wasmachine en een droger.

Je vind de Kamer aan de Ambachtsplein Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Ambachtsplein Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Ambachtsplein in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Ambachtsplein in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Ambachtsplein in Rotterdam

Prijs – 595.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ambachtsplein Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren