Ambonstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Ambonstraat Groningen NederlandIndeling: Entree/hal, trap, woonkamer inclusief keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser.De ruime woonkamer heeft openslaande deuren naar het dakterras.De badkamer is voorzien van een douche en wastafel en de studio heeft een separaat toilet.Het geheel is voorzien van een PVC-vloer en centrale verwarming met een eigen cv-ketel.

Je vind de Studio aan de Ambonstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Groningen aan de Ambonstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Ambonstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Ambonstraat in Groningen – Klik hier

Details van Studio Ambonstraat in Groningen

Prijs – 980.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 36

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ambonstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren