Ambonstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Ambonstraat Groningen NederlandDe kamer is circa 20 m2 en heeft een eigen keuken met aparte spoelbak. Verder is er een gemeenschappelijke keuken, badkamer met wasmachine & droger, een 2e toilet en een ruim balkon. De woning wordt gedeeld met 4 andere studenten.

Je vind de Kamer aan de Ambonstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Groningen aan de Ambonstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Ambonstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Ambonstraat in Groningen – Klik hier

Details van Kamer Ambonstraat in Groningen

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ambonstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren