Ambyerstraat_Noord Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Ambyerstraat_Noord Maastricht NederlandTe huur in de populaire wijk Amby, Maastricht een prachtig appartement gelegen in het seniorencomplex “De Witte Boerderij”.Dit appartement is alleen geschikt voor bewoners van 55 jaar en ouder.De woonkamer 40 m2, 2 slaapkamers 12 en 8 m2, keuken 7,4 m2, badkamer 5 m2 en bergruimte in de woning van 4,5 m2.Tevens is er een berging in de onderbouw van 5,6 m2 en een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon.De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, in ieder geval een kookplaat, oven, koelkast en afzuigkap.De huurder heeft de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de ondergelegen parkeergarage.

Je vind de Appartement aan de Ambyerstraat_Noord Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Ambyerstraat_Noord Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ambyerstraat Noord in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ambyerstraat Noord in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Ambyerstraat Noord in Maastricht

Prijs – 1020.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ambyerstraat_Noord Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren