Ambyerstraat_Zuid Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Ambyerstraat_Zuid Maastricht NederlandHet appartement wordt momenteel gerenoveerd: alle plafonds en wanden worden wit gelakt opgeleverd; nieuw wastafelmeubel met spiegelkast is geplaatst, nieuwe douche garnituur, keukenblok is vernieuwd.

Je vind de Appartement aan de Ambyerstraat_Zuid Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Ambyerstraat_Zuid Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ambyerstraat Zuid in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ambyerstraat Zuid in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Ambyerstraat Zuid in Maastricht

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ambyerstraat_Zuid Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren