Amelandsstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Amelandsstraat Leeuwarden NederlandDe studio heeft de ingang/ voordeur in het midden van de studio rechts in het woongedeelte en links de keuken. De badkamer is aan de achterzijde gesitueerd. Het slaapgedeelte bevindt zich links achter tegenover de keuken. Dit slaapgedeelte is goed af te schermen odat een aparte slaapkamer gecreerd wordt.

Je vind de Studio aan de Amelandsstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Leeuwarden aan de Amelandsstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Amelandsstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Amelandsstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Studio Amelandsstraat in Leeuwarden

Prijs – 670.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Amelandsstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren