Amersfoort in Amersfoort via Esteon

AmersfoortTe huur voor €1.075,- per maand: een 4-kamer appartement met een oppervlakte van 97m2. Het wordt gemeubileerd & gestoffeerd opgeleverd! Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, vaatwasmachine. De borgsom bedraagt €1.075,-. Voldoet deze woning helemaal aan jouw wensen?

Je vind een Appartement te huur in Liendert, Amersfoort nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amersfoort aan de Amersfoort en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amersfoort. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Liendert, Amersfoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Liendert, Amersfoort – Klik hier

Details van Appartement te huur in Liendert, Amersfoort

Prijs – 1075.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 97m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Amersfoort

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren