Amerstraat Deventer Nederland in Deventer via Huurflits

Amerstraat Deventer Nederland5-kamer appartement op de begane grond met ruime tuin gelegen in de Rivierenwijk te Deventer.Appartement is per direct beschikbaar.INDELING:Complex: Entree met toegang tot het trappenhuis, bergingen en brievenbussen.Begane grond: Entree, hal, vaste kast met aansluitingen t.b.v. nutsvoorzieningen, dichte keuken met deur naar het balkon aan de voorzijde, badkamer met douche, wasfontein, ruime slaapkamer, woonkamer en deur naar de tuin, toiletruime met wasfontein, 3 slaapkamers, waarvan 2 met deur naar de tuin.

Je vind de Appartement aan de Amerstraat Deventer Nederland  te Deventer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Deventer aan de Amerstraat Deventer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Deventer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Amerstraat in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Amerstraat in Deventer – Klik hier

Details van Appartement Amerstraat in Deventer

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Amerstraat Deventer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren