Amperestraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Amperestraat DenHaag NederlandGemeenschappelijk entree op de begane grond met de eigen voordeur op de 1e verdieping waarna u via een tweede trap de lichte overloop bereikt. Hier is een ruim separaat toilet met mooie wastafel en wandcloset. Ook is er een ruime kast met wastafel en aansluitingen voor wasmachine en droger. Aan het einde van de gang is nog een mooie garderobehoek gemaakt.De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft een open doorgang naar een riante leef-keuken met een prachtig rood keukenblok welke is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap en een losstaande koel-/vriescombinatie. Via openslaande deuren komt u op het zuidwestelijk gelegen balkon. De keuken is verder voorzien van een inbouwkast en aansluitingen voor een TV aan de wand.

Je vind de Appartement aan de Amperestraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Amperestraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Amperestraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Amperestraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Amperestraat in Den Haag

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Amperestraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren