Amsterdamsestraatweg in Utrecht via Esteon

AmsterdamsestraatwegTe huur: een 1-kamer studentenhuis van 13m2 oppervlakte. De woning beschikt over 1 slaapkamer(s) en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Te huur voor €475,- per maand. Voorzieningen: Aparte WC, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, dubbel glas.. Past deze woning bij jouw wensen?

Je vind een Studentenhuis te huur in Utrecht, Noordwest nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Studentenhuis ligt in de stad Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studentenhuis in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studentenhuis te huur in Utrecht, Noordwest wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studentenhuis te huur in Utrecht, Noordwest – Klik hier

Details van Studentenhuis te huur in Utrecht, Noordwest

Prijs – 475.00
Aantal personen – 1
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Amsterdamsestraatweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren