Amsterdamsestraatweg Utrecht in Utrecht via Huurflits

Amsterdamsestraatweg UtrechtHet appartement is gelegen aan de achterzijde.Entree appartement, luxe open keuken met granito aanrechtblad en v.v. diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast met 3 vrieslades, combi-oven/magnetron, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap. Gezellige lichte woonkamer met goede ruimte voor een eettafel en zithoek.

Je vind de Appartement aan de Amsterdamsestraatweg Utrecht  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg Utrecht en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Amsterdamsestraatweg in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Amsterdamsestraatweg in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Amsterdamsestraatweg in Utrecht

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Amsterdamsestraatweg Utrecht

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren