Amsterdamsestraatweg Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Amsterdamsestraatweg Utrecht NederlandHet appartement is gelegen op de 1e verdieping van een karakteristiek winkelwoonhuis en is recentelijk compleet gerenoveerd met behoud van de authentieke uitstraling, waarbij alleen de originele buitenmuren bespaard zijn gebleven. Door de grote raampartijen en hoge plafonds heeft het appartement veel lichtinval en een positieve ruimtebeleving.IndelingBegane grond: toegangsdeur gebouw, hal met meterkast en trapopgang naar 1e verdieping;1e Verdieping: royale living aan de voorzijde met ruime open keuken, deur naar badkamer voorzien van douche, vaste wastafel, toilet en wasmachineaansluiting, royale slaap slaapkamer gelegen aan de achterzijde.

Je vind de Appartement aan de Amsterdamsestraatweg Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Amsterdamsestraatweg in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Amsterdamsestraatweg in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Amsterdamsestraatweg in Utrecht

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Amsterdamsestraatweg Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren