Amsterdamseweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Amsterdamseweg Arnhem NederlandOok zijn er twee grote supermarkten en een bouwmarkt aan de andere kant van het pand. Gedeelde keuken, douche en toilet (gedeeld met vier andere huurders). Vanuit de keuken en kamer heeft u toegang tot een groot en gezellig terras

Je vind de Kamer aan de Amsterdamseweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Amsterdamseweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Amsterdamseweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Amsterdamseweg in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Amsterdamseweg in Arnhem

Prijs – 509.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 17

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Amsterdamseweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren