Amsterdamseweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Amsterdamseweg Arnhem NederlandDubbele kamer van 22 m2. Op loopafstand van het centraal station en centrum van Arnhem. Tevens zijn er aan de overzijde van het pand zijn twee grote supermarkten en een bouwmarkt. Gezamenlijke keuken, douche en toilet (deel je met vier andere huurders). Vanuit de keuken en kamer heb je toegang naar een groot en gezellig terras van circa 100 vierkante meter.

Je vind de Kamer aan de Amsterdamseweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Amsterdamseweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Amsterdamseweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Amsterdamseweg in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Amsterdamseweg in Arnhem

Prijs – 541.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Amsterdamseweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren