Amundsenweg Breda Nederland in Breda via Huurflits

Amundsenweg Breda NederlandDe authentieke details zoals hoge plafonds, grote ramen met roedeverdeling, authentieke houten spanten zijn bewaard gebleven. De woning heeft eigen voorzieningen zoals een keuken, toilet, slaapkamer en badkamer. De loft wordt gestoffeerd aangeboden inclusief PVC vloer. De keukeninrichting is strak en eigentijds, compleet met alle onmisbare inbouwapparatuur zoals een koelkast, een vaatwasser, 4-pits kookplaat en moderne afzuigkap. De badkamer is licht en modern afgewerkt voorzien van mooi tegelwerk.

Je vind de Appartement aan de Amundsenweg Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Amundsenweg Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Amundsenweg in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Amundsenweg in Breda – Klik hier

Details van Appartement Amundsenweg in Breda

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Amundsenweg Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren