Andre Voltenlaan in Utrecht via Esteon

Andre VoltenlaanWoonhuis te huur! De woning bestaat uit 6 kamer(s) en 5 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, vaatwasmachine. Totale oppervlakte van de woning: 148m2. De oplevering: gestoffeerd. De woning bevindt zich in Utrecht, Leidsche Rijn. De huurprijs bedraagt €2.495,- en de borgsom €2.495,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 6-kamer woonhuis in Utrecht, Leidsche Rijn nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Utrecht aan de Andre Voltenlaan en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 6-kamer woonhuis in Utrecht, Leidsche Rijn wees er dan snel bij!

Meer informatie over 6-kamer woonhuis in Utrecht, Leidsche Rijn – Klik hier

Details van 6-kamer woonhuis in Utrecht, Leidsche Rijn

Prijs – 2495.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 6
Woonoppervlakte – 148m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Andre Voltenlaan

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren