Anjerstraat Maarheeze Nederland in Maarheeze via Huurflits

Anjerstraat Maarheeze NederlandDeze ruime woning is gelegen aan de Anjerstraat te Maarheeze. Binnen 5 minuten ben je met de fiets midden in het gezellige centrum van Maarheeze waar voorzieningen aanwezig zijn. Daarnaast ligt de woning centraal gelegen, waardoor de A2 en het treinstation van Maarheeze allemaal snel bereikbaar zijn. Deze fraaie eengezinswoning heeft een 4 slaapkamers, een badkamer, zolder die middels een vlizotrap bereikbaar is en een ruime tuin. Wonen aan de Anjerstraat te Maarheeze is ruim wonen in een woning met voorzieningen in de nabije omgeving.

Je vind de Huurwoning aan de Anjerstraat Maarheeze Nederland  te Maarheeze nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Maarheeze aan de Anjerstraat Maarheeze Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Maarheeze. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Anjerstraat in Maarheeze wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Anjerstraat in Maarheeze – Klik hier

Details van Huis Anjerstraat in Maarheeze

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 96

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Anjerstraat Maarheeze Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren