Anna_van_Lotharingentoren Breda Nederland in Breda via Huurflits

Anna_van_Lotharingentoren Breda NederlandIndelingEntreeBij binnenkomst komt men terecht in het portaal dat toegang biedt tot de lange hal waar de bergingen, badkamer, slaapkamers en woonkamer aan gelegen zijn.Slaapkamer 1Deze slaapkamer is direct bij de entree van de woning gelegen.BergingVanuit de hal is een berging bereikbaar: praktisch.ToiletruimteDe eveneens luxe afgewerkte toiletruimte is gelegen aan de hal, en is voorzien van een fonteintje.BadkamerDe badkamer is bereikbaar vanuit de hal. De badkamer is ruim van opzet en voorzien van een ligbad, douche en vaste wastafel.Slaapkamer 2De ruime slaapkamer is gelegen naast de woonkamer aan de voorzijde van het appartement.WoonkamerDe woonkamer is middels de grote raampartijen voorzien van veel lichtinval. Het balkon, gelegen over de volle breedte van het appartement, is te bereiken vanuit de woonkamer. De woonkamer staat in verbinding met de keuken.BalkonHet ruime balkon is gelegen op het oosten of het westen (afhankelijk van het huisnummer).KeukenDe moderne keuken is verdekt opgesteld en in wandopstelling uitgevoerd. Bij de keuken is een handige kast gelegen met extra opbergmogelijkheden. Achter de keuken is nog een leuke ruimte waar de eettafel neergezet kan worden. Deze ruimte is tevens vanuit de hal te bereiken.

Je vind de Appartement aan de Anna_van_Lotharingentoren Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Anna_van_Lotharingentoren Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Anna van Lotharingentoren in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Anna van Lotharingentoren in Breda – Klik hier

Details van Appartement Anna van Lotharingentoren in Breda

Prijs – 1039.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 101

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Anna_van_Lotharingentoren Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren