Annastraat Den Haag Nederland in Den Haag via Huurflits

Annastraat Den Haag NederlandBeschrijvingNieuw appartement op de bovenste verdieping.Dit is een nieuw appartement gebouwd in een oud pakhuis! Gelegen in het hart van het oude historische centrum van Den Haag. Er is alleen gebruik gemaakt van kwalitatief goede materialen.De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een vaatwasser en 4 pits elektrische kookplaat. Magnetron en grill combinatie.Grote inloopdouche en aparte berging wens wasmachine en droger.De twee slaapkamers zijn gezellig en gelegen aan de achterzijde van het pand.

Je vind de Appartement aan de Annastraat Den Haag Nederland  te Den Haag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag aan de Annastraat Den Haag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Annastraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Annastraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Annastraat in Den Haag

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Annastraat Den Haag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren