Annastraat Geleen Nederland in Geleen via Huurflits

Annastraat Geleen NederlandIn centrum van Geleen gelegen zeer ruime (ca. 229 m² woonoppervlakte) bovenwoning (drie verdiepingen) met drie slaapkamers (mogelijkheid tot creëren van een vierde slaapkamer) en een dakterras.Indeling:Begane grond: entree, hal met meterkast geeft toegang naar eerste verdieping.Eerste verdieping:Portaal met toegang tot de bijkeuken (ca. 5 m²) met wastafel, witgoedaansluitingen en de opstelplaats van de CV-ketel (Remeha Calenta). Tevens is vanuit de bijkeuken toegang tot het dakterras (ca. 18 m²) met voldoende privacy. Via het portaal met garderobenis is er verder toegang tot de, centraal gesitueerde, keuken (ca. 9 m²) met barretje, eetkamer (ca. 18 m²) en de ruime woonkamer (ca. 31 m²). De keuken is voorzien van de navolgende inbouwapparatuur: 4 pits keramische kookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast. De gehele eerste verdieping is voorzien van dubbelglas.Tweede verdieping:Portaal met toegang tot de badkamer (ca. 5 m²) met dubbele wastafel, ligbad en toilet, en twee ruime slaapkamers (ca. 18 m² en 30 m²). De aan de voorzijde gelegen slaapkamer heeft door middel van twee openslaande deuren toegang tot twee kleine balkons (ieder ca. 1,5 m²). Door het plaatsen van een scheidingswand is het mogelijk om er een derde slaapkamer te realiseren.Derde verdieping:Zeer ruime en open zolderkamer (ca. 38 m² woonoppervlakte, nokhoogte van ca. 5.18 m) met een slaapkamer (ca. 11 m²) en een vide (nokhoogte van 2.72 m). Tevens beschikt de zolderkamer over twee grote dakramen en een dakkapel. De slaapkamer is eveneens voorzien van een dakkapel.

Je vind de Appartement aan de Annastraat Geleen Nederland  te Geleen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Geleen aan de Annastraat Geleen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Geleen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Annastraat in Geleen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Annastraat in Geleen – Klik hier

Details van Appartement Annastraat in Geleen

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 229

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Annastraat Geleen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren